Produse pentru produse de calitate (5)

Instalații de gătit în lot pentru gemuri, marmelade, compoturi și jeleuri - pentru cea mai bună calitate a produsului

Instalații de gătit în lot pentru gemuri, marmelade, compoturi și jeleuri - pentru cea mai bună calitate a produsului

Experții KASAG sunt specialiști în construcția aparatelor de gătit și a plantelor industriale de gătit pentru fabricarea gemului, marmeladei, compotului și jeleului. Suntem entuziasmați de combinația standardelor înalte de produs, standardelor speciale pentru prepararea pectinei, granularității optime a produselor și timpilor scurți de procesare. Ne adaptăm nevoilor fiecărui client și construim sisteme personalizate sau modulare care îndeplinesc cerințele acestora.
Sisteme de gătit pe loturi pentru gemuri, conserve și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Sisteme de gătit pe loturi pentru gemuri, conserve și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Experții KASAG sunt specialiști în construirea echipamentelor de gătit și a sistemelor de gătit industriale pentru producția de marmelade, gemuri și jeleuri. Cerințele stricte ale produsului, cerințele speciale pentru pregătirea pectinei, textura ideală și un proces rapid ne trezesc pasiunea. Ne adaptăm fiecărui client și construim pentru el sisteme individuale sau modulare care îndeplinesc la maximum cerințele sale.
Sisteme de fierbere în loturi pentru gemuri, conserve, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate de producție

Sisteme de fierbere în loturi pentru gemuri, conserve, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate de producție

Experții KASAG sunt specializați în realizarea echipamentelor de fierbere și a instalațiilor de fierbere industriale pentru producția de gemuri, marmelade, compoturi și gelatine. Cerințele ridicate ale producției, așteptările specifice pentru preparatele pe bază de pectină, dimensiunile optime și timpii de procesare reduși trezesc pasiunea companiei. Compania se adaptează din nou întregii clientele, realizând instalații personalizate și modulare care le satisfac pe deplin cerințele respective.
Instalații de gătit pe loturi pentru gemuri, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Instalații de gătit pe loturi pentru gemuri, compoturi și jeleuri pentru cea mai bună calitate a produsului

Experții KASAG sunt specialiști în construirea aparatelor de gătit și a instalațiilor de gătit industriale pentru producția de gemuri, marmelade, compoturi și jeleuri. Cerințele ridicate de producție, cerințele speciale pentru pregătirea pectinei, fragmentarea optimă și timpii scurți de proces ne trezesc pasiunea. Ne prezentăm întotdeauna cu soluții noi pentru clienții noștri, construim instalații individuale sau modulare care îndeplinesc la maximum cerințele acestora.
Sistemul de Inspecție a Calității Suprafaței SIMAC® - Testare a suprafeței fără contact pentru produse extrudate, cum ar fi tuburi, cabluri și furtunuri

Sistemul de Inspecție a Calității Suprafaței SIMAC® - Testare a suprafeței fără contact pentru produse extrudate, cum ar fi tuburi, cabluri și furtunuri

Inspecție continuă a suprafeței pentru toate tipurile de produse Noul SIMAC 40/70 de la ZUMBACH răspunde astăzi nevoilor de inspecție a suprafeței în linie pentru produse extrudate, precum țevi, cabluri și furtunuri, prin implementarea constantă a viziunii mașinilor și a învățării automate. Detectarea defectelor SIMAC detectează anomalii și defecte de material care sunt greu de identificat, cum ar fi compuși care nu sunt complet cristalizați, incluziuni de material ars, straturi lipsă, zgârieturi, creste, defecte de culoare, bule, crăpături, găuri etc. Caracteristici principale • Inspecție continuă a suprafeței în linie • Cele 4 camere asigură o acoperire de 100% chiar și pentru produse mici, datorită zonelor de suprapunere. • Algoritmi avansați caută în imagine defecte pe baza exemplelor pre-antrenate. • Introducere rapidă și ușoară în liniile de producție prin deschiderea laterală • Design compact care permite o întreținere ușoară • Funcționează cu toate suprafețele/culorile • Înregistrarea datelor pentru analize ulterioare și antrenarea detectorului de defecte.